Drevenica Bukovina

Drevenica Bukovina je v tichom a romantickom prostredí v riedko obývanej časti obce Terchová pri Žiline s krásnymi výhľadmi na hlavný hrebeň Malej Fatry.

Drevenica je stará a nová zároveň. Ako 80 – ročná bola rozobraná, presťahovaná do Terchovej a znovu postavená. Podarilo sa zachovať jej historickú hodnotu ale súčasne ju vybaviť všetkým potrebným, čo dnešný človek potrebuje. Interiér je úplne nový, s automatickým kúrením, čističkou odpadových vôd, satelitom.

V drevenici sú dva samostatné apartmány, každý má dennú izbu a spálňu, zariadený kuchynský kút (chladnička, dvojplatnička, mikrovlnná rúra, kuchynský riad) a kúpeľňu so sprchovým kútom. Spálňa má manželskú posteľ a dve nadštandartne široké a dlhé lôžka, v dennej izbe je rozkladacia pohovka, ktorá sa dá využiť ako prístelka.

Upravovaná záhrada má priestor na grilovanie, raňajky v tráve alebo stavanie snehuliaka. 100 metrov od Drevenice Bukovina je vlastné parkovisko. V drevenici môžu byť nezávisle dve rodiny, no ak si pozvete priateľov, dáme Vám zľavu.